طرز تهیه سالاد باغ پاستا

یک سالاد جدید را در مجله آشپزی آلامتو تجربه کنید.

این سالاد بسیار زیبا و خوشمزه دارای دستور پخت بسیار ساده‌ای دارد. با هلوکوک همراه باشید.

مواد لازم:

  • یه بسته 500 گرمی ماکارونی پیچی رنگی
  • نصف فنجان هویج نازک
  • دو ساقه کرفس، خرد شده
  • نصف فنجان خرد شده فلفل سبز
  • نصف فنجان خیار ، پوست کنده و نازک
  • دو گوجه فرنگی بزرگ ، تکه
  • یک چهارم فنجان پیاز خرد شده
  • یک بطری سس سالاد
  • نصف فنجان پنیر پارمسان رنده شده

طرز تهیه:

یک قابلمه بزرگ پر از آب را بر روی گاز قرار می‌دهیم تا بجوش آید سپس پاستا را اضافه کرده و 8 تا 10 دقیقه اجازه می‌دهیم تا حرارت ببیند و سپس آب کش می‌کنیم.

هویج خرد شده ، کرفس ، خیار ، فلفل سبز ، گوجه فرنگی و پیاز را با هم مخلوط کرده و درون یک کاسه بزرگ می‌ریزیم.

سپس پاستا را اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم سپس پنیر پارمیسان و سس را اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم و به مدت یک ساعت درون یخچال قرار می‌دهیم تا خنک شود.

 

منبع هلوکوک